YOUTH ASSOCIATION FOR HUMAN RIGHTS Address: st."Robert Gajdiku" 14000 Lipjan/Kosovo phone: +377 44 786 414 & +386 49 82 31 40 email:info.yahr@gmail.com & bekimi75@yahoo.com

SHFLETONI:

Home
MËNYRA E VOTIMIT:
LISTA E KANDIDATEVE PËR DEPUTET
LISTA E KANDIDATEVE PËR KRYETAR KOMUNE
RENDITJA NË FLETËVOTIMIN E ZGJEDHJEVE LOKALE 2009
QENDRAT E VOTIMIT NË KOMUNËN E LIPJANIT
VENDIMMARRJA E QYTETARËVE
LIGJI PËR ZGJEDHJET LOKALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
KLIKO KËTU PËR TA DITUR SE NË CILIN VEND JE PËR TË VOTUAR
Rregulla Qendra e Numërimit dhe e Rezultateve
Rregulla Votimi i Personave me Nevoja dhe Rrethana të Veçanta
LINKS
DEBAT ME KANDIDATET PËR KRYETAR KOMUNE 26.X.2009
REZULLTATET E ZGJEDHJEVE KOMUNALE 2009
Mesazh:

Dil dhe voto !

Copyright (c) 2009. All right reserved by Webmaster
 
REZULLTATET E ZGJEDHJEVE KOMUNALE 2009
 
46.AAK – ALEANCA PËR ARDHMËRIN E KOSOVËS 2
 
1
 
SYLEJMON REÇICA
M
1,037
18
 
JALLDYZE GASHI
F
51
 
51.PDK - PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 3
 
1
 
FITIM SELIMI
M
7,928
22
ENVER KOZHANI
 
M
508
4
LULZIM RRUSTEMI
 
M
432
13
BLERIM LIMANI
 
M
411
2
HESET SAHITI
 
M
362
11
BAHTIR BAHTIRI
 
M
358
10
IDRIZ KRASNIQI
 
M
355
29
ILIR TASHOLLI
 
M
334
3
 
HAJRIE SALIHU
 
F
296
15
AJSHE OLLURI
 
F
157
18
KIMETE BIKLIQI
 
F
131
12
MERITA ZEQIRI
 
F
117
 
 
64.AKR – Aleanca Kosova e Re 6
 
1
BANUSH BYTYÇI
 
M
2,653
2
BLERIM GASHI
 
M
212
6
ALBULENA GASHI
 
F
171
18
LUMTURIJE BYTYQI
 
F
95
 
7
 
65.Lidhja Demokratke e Dardanisë - LDD
1
HALIT GASHI
 
M
1,138
2
MEVLIDE SHAMOLLI
 
F
83
 
 
 
 
77.LDK - LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS 8
 
1
SEFER TASHOLLI
 
M
6,475
2
NASER SOPJANI
 
M
614
4
MUHAMET SHABANI
 
M
407
19
RAMADAN GRAIQEVCI
 
M
379
8
RAGIP MEHMETI
 
M
333
32
FAIK LEKAJ
 
M
293
27
VLORA LIMANI
 
F
199
6
MEVLIDE DULAHU
 
F
174
3
ZETHANE SEFEDINI
 
F
123
 
101.ORA 13
 
1
ZYFER ALIU
 
M
477
 
# EMRI/ IME MBIEMRI/ PREZIME GJINIA/ ROD VOTAT/ GLASOVI
 
103.PSD - PARTIA SOCIALDEMOKRATE 14
 
1
RIZAH QERIQI
 
M
851

 

Today, there have been 2 visitors (8 hits) on this page!
Mund të votojnë:

Personat e regjistruar në regjistrin qendror të banorëve; personat që plotësojnë kushtet për të qenë banorë të Kosovës, sipas ligjit në fuqi, edhe nëse jetojnë jashtë Kosovës; personat e zhvendosur që i plotësojnë kushtet për t’u regjistruar në regjistrin civil të Kosovës. YAHR

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=