YOUTH ASSOCIATION FOR HUMAN RIGHTS Address: st."Robert Gajdiku" 14000 Lipjan/Kosovo phone: +377 44 786 414 & +386 49 82 31 40 email:info.yahr@gmail.com & bekimi75@yahoo.com

SHFLETONI:

Home
MËNYRA E VOTIMIT:
LISTA E KANDIDATEVE PËR DEPUTET
LISTA E KANDIDATEVE PËR KRYETAR KOMUNE
RENDITJA NË FLETËVOTIMIN E ZGJEDHJEVE LOKALE 2009
QENDRAT E VOTIMIT NË KOMUNËN E LIPJANIT
VENDIMMARRJA E QYTETARËVE
LIGJI PËR ZGJEDHJET LOKALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
KLIKO KËTU PËR TA DITUR SE NË CILIN VEND JE PËR TË VOTUAR
Rregulla Qendra e Numërimit dhe e Rezultateve
Rregulla Votimi i Personave me Nevoja dhe Rrethana të Veçanta
LINKS
DEBAT ME KANDIDATET PËR KRYETAR KOMUNE 26.X.2009
REZULLTATET E ZGJEDHJEVE KOMUNALE 2009
Mesazh:

Dil dhe voto !

Copyright (c) 2009. All right reserved by Webmaster
QENDRAT E VOTIMIT NË KOMUNËN E LIPJANIT
 
 
NR
Kodi i
Komunes
 
Komuna
 
 
Qendra e Votimit 2009
 
 
 
Qyteti/Vendi
 
 
 
Lokacioni detal
1
13
 Lipjan
1301e
Lipjan
Shkolla Fillore "Vëllezërit Frashëri"
2
13
 Lipjan
1301x
Lipjan
Shkolla e Mesme - Ulpiana
3
13
 Lipjan
1302e
Magure
Shkolla Fillore "Jeronim de Rada"
4
13
 Lipjan
1303e
Janjevë
Shkolla "Janjevë
5
13
 Lipjan
1304e
Shalë
Shkolla Fillore "Idriz Ajeti"
6
13
 Lipjan
1305e
Krajishtë
Shkolla Fillore "Skenderbeu"
7
13
 Lipjan
1306e
Babush i Muhaxherëve
Shkolla Fillore "Ernest Koliqi
8
13
 Lipjan
1307e
Gadimja e Ulët
Shkolla Fillore "Zenel Hajdini"
9
13
 Lipjan
1308e
Llugaxhia
Shkolla Fillore "Hasan Prishtina"
10
13
 Lipjan
1311e
Lipjan/Lipljan
Shtëpia e Kulturës
11
13
 Lipjan
1314e
Medvec/Medvece
Shkolla "Jeronim De Rada
12
13
 Lipjan
1315e
Lipjan
Shkolla Fillore"Vellezerit Frasheri"
13
13
 Lipjan
1316e
Hallaqi i Vogël
Shkolla pj / p j q g / Fillore "Hallaqi"
14
13
 Lipjan
1317e
Sllovi
Shkolla Fillore "Hasan Zyko Kamberi"
15
13
 Lipjan
1319e
Grack e Vjetër/
Shkolla "Braća Aksić"
16
13
 Lipjan
1320e
Rubovc
Shtëpi Private
17
13
 Lipjan
1322e
Dobrajë e Madhe
Shkolla Fillore ''Hivzi Sylejmani''
18
13
 Lipjan
1323e
Ruvc i Ri
Shkolla Fillore 'Migjeni"
19
13
 Lipjan
1324e
Resinovc
Shkolla Fillore" Idriz Ajeti"
20
13
 Lipjan
1325e
Banulle
Shkolla Fillore "Vëllezërit Frashëri"
21
13
 Lipjan
1326e
Krojmir
Shkolla Fillore "Faik Konica"
22
13
 Lipjan
1327e
Poturoci
Shkolla Fillore" Hivzi Sylejmani"
23
13
 Lipjan
1328e
Ribar i Madh
Shkolla Fillore "Kadri Beba"
24
13
 Lipjan
1329e
Rubovc
Shkolla Fillore "Drita"
25
13
 Lipjan
1330e
Smallushe
Shkolla Fillore "Ibrahim Krasniqi"
26
13
 Lipjan
1331e
Topliqan
Shkolla Fillore "Topliqani"
 

Today, there have been 1 visitors (2 hits) on this page!
Mund të votojnë:

Personat e regjistruar në regjistrin qendror të banorëve; personat që plotësojnë kushtet për të qenë banorë të Kosovës, sipas ligjit në fuqi, edhe nëse jetojnë jashtë Kosovës; personat e zhvendosur që i plotësojnë kushtet për t’u regjistruar në regjistrin civil të Kosovës. YAHR

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=