YOUTH ASSOCIATION FOR HUMAN RIGHTS Address: st."Robert Gajdiku" 14000 Lipjan/Kosovo phone: +377 44 786 414 & +386 49 82 31 40 email:info.yahr@gmail.com & bekimi75@yahoo.com

SHFLETONI:

Home
MËNYRA E VOTIMIT:
LISTA E KANDIDATEVE PËR DEPUTET
LISTA E KANDIDATEVE PËR KRYETAR KOMUNE
RENDITJA NË FLETËVOTIMIN E ZGJEDHJEVE LOKALE 2009
QENDRAT E VOTIMIT NË KOMUNËN E LIPJANIT
VENDIMMARRJA E QYTETARËVE
LIGJI PËR ZGJEDHJET LOKALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
KLIKO KËTU PËR TA DITUR SE NË CILIN VEND JE PËR TË VOTUAR
Rregulla Qendra e Numërimit dhe e Rezultateve
Rregulla Votimi i Personave me Nevoja dhe Rrethana të Veçanta
LINKS
DEBAT ME KANDIDATET PËR KRYETAR KOMUNE 26.X.2009
REZULLTATET E ZGJEDHJEVE KOMUNALE 2009
Mesazh:

Dil dhe voto !

Copyright (c) 2009. All right reserved by Webmaster
 
RENDITJA NË FLETËVOTIMIN E ZGJEDHJEVE LOKALE 2009

40 RUFKI SUMA
41 STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE
42 GRUPA GRAÐANA KOSOVSKI BOŽUR
43 PARTIA E DREJTËSISË
44 ABDYL BAJRAMI
45 SAKIP MAKASQI
46 ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS
47 GRAÐANSKA INICIJATIVA ZA EVROPSKI POKRET
48 PARTIA SOCIALISTE E KOSOVËS
49 HASAN BILALLI
50 NARODNA STRANKA KOSOVA
51 PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS
52 PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS
53 KOALICIONI PËR PRIZRENIN
54 PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS
55 BOŠNJACKA STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE KOSOVA
56 NOVA DEMOKRATSKA STRANKA
57 NARODNA CRNOGORSKA PARTIJA KOSOVA
58 SRPSKA NARODNA STRANKA
59 PARTIA E TË GJELBËRVE TË KOSOVËS
60 KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI
61 ÐURÐEVDAN HERDELEZI
62 VIDOVDAN 2009
63 BAJRAM ISLAMI
64 ALEANCA KOSOVA E RE
65 LIDHJA DEMOKRATIKE E DARDANISË
66 BALLI KOMBËTAR
67 INICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS
68 SRPSKA KOSOVSKO METOHIJSKA STRANKA
69 KOALICIJA VAKAT
70 ADEM HAXHI GASHI
71 SRPSKI POKRET OTPORA
72 CRNOGORSKA DEMOKRATSKA STRANKA
73 AZIZ BICI
74 GANI KRASNIQI
75 LËVIZJA PËR BASHKIM
76 ALTERNATIVA DEMOKRATIKE E KOSOVËS
77 LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS
78 BASHKIMI DEMOKRATIK I ASHKALLIVE
79 FAIK MIFTARI
80 GRAÐANSKA INICIJATIVA ZA BOLJU BUDUCNOST
81 STRANKA DEMOKRATSKIH PROMJENA
82 SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA KOSOVA I METOHIJE
83 SABAHUDIN CIRIKOVIC
84 NEVZAT HÜDAVERDI
85 GRAÐANSKA INCIJATIVA ZA BUDUCNOST KOSOVA
86 PARTIA DEMOKRISTIANE PËR INTEGRIM
87 GI ZAVICAJ
88 SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA KOSOVA I METOHIJE
89 GRADANSKA INICIJATIVA GORE
90 SAMOSTALNA LIBERALNA STRANKA
91 PREDRAG STANOJKOVIC
92 ZAJEDNO ZA SIRINICKU ŽUPU
93 GRAÐANSKA INICIJATIVA ZA PROMENE
94 GRAÐANSKA INICIJATIVA ORAHOVAC V.HOCA
95 SAMI TAÇ
96 PARTIA LIBERALE E KOSOVËS
97 NAIM MUSTAFA
98 AHMET KRASNIQI
99 JEDINSTVENA SIRINICKA ŽUPA
100 PARTIA DEMOKRATIKE E ASHKANLIVE TË KOSOVËS
101 ORA
102 PARTIA EKOLOGJIKE E KOSOVËS
103 PARTIA SOCIALDEMOKRATE
104 MEXHIT FONIQI
105 LËVIZJA PËR INTEGRIM DHE BASHKIM
106 LISTA ZA EUROPSKO GNJILANE
107 INICIATIVA QYTETARE PODUJEVË
108 SRPSKI DEMOKRATSKI POKRET
109 INICIATIVA QYTETARE KOHA
110 PARTIA REPUBLIKANE SHQIPTARE
111 GI ZA OPŠTINU RANILUG
112 BOŠNJACKA UNIJA KOSOVA
113 DEMOKRACIA E RE E KOSOVES

 
 

Today, there have been 1 visitors (1 hits) on this page!
Mund të votojnë:

Personat e regjistruar në regjistrin qendror të banorëve; personat që plotësojnë kushtet për të qenë banorë të Kosovës, sipas ligjit në fuqi, edhe nëse jetojnë jashtë Kosovës; personat e zhvendosur që i plotësojnë kushtet për t’u regjistruar në regjistrin civil të Kosovës. YAHR

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=